Post by gendcanskermesubs on Mar 7, 2022 16:00:41 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Castle of Illusion ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Castle of Illusion IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab tõrgete kalliskive ▞▞▞
▞▞▞ Castle of Illusion 2022 version ▞▞▞
Väga lõbus mäng, mulle meeldivad stseenid ja mõistatused! Aga äkki saaks tsumtsumi mängu ka teha 🤔
Nvidia Shieldi tahvelarvuti kasutamine koos L-ga
see on väga lõbus ja meelelahutuslik mäng ning graafika on hämmastav, mulle meeldis see mäng.
See pole sama!! Ma ei saa isegi esimest taset läbida ilma mahajäämiseta, mis muudab selle võimatuks! Ma olin nii õnnelik, et sain selle oma tahvelarvutisse.... Nüüd jääb see maha!! Palun aita mind!!See kõlab nagu korralik lugu, minia salvestamiseks tuleb asju koguda, kuid mänguviis on imelik. Järgisin juhiseid ja see ei teinud ikka seda, mida ma vajasin. Häbi. Tundub hea mäng olevat. Desinstallitud.
Father and Son சாகசம் mzem
Ei tööta kontrolleriga, nagu Shield.
Mulle meeldis see mäng, kuid olen värskendanud Samsung Galaxy S9 plussile ja mul on ainult must ekraan.
Mulle meeldis see mäng sellest ajast peale, kui paar nädalat tagasi alla laadisin. Kuid millegipärast on juhtkangi seadistus fikseeritud. Mulle meeldis see, kui seda ei parandatud ja see lihtsalt ei eemaldanud seda kasti. See on väga tüütu! Fikseeritud juhtkangiga pole nii palju paindlikkust. PARANDA SEE!!
Kunagi meeldis see mäng, kuni sain uue telefoni ja nüüd, kui ma mängin, näitab see võõrtähti
Pärast ostmist ja allalaadimist see ei avane, seda ei saa esitada ja see kuvatakse mustale ekraanile. Ma vajan oma raha tagasi, et saaksin selle mängu desinstallida
Kohutav, ma ei saa isegi mängu siseneda, ilma et kogu ekraan oleks tekstiga üle ujutatud.
Palun lisage ipega 2 jaoks Bluetooth-kontrolleri tugi, mu tütar armastab seda mängu, kuid ta ei naudi ekraaninuppe.
Oh pärast seda, kui ma selle mängu ostsin, EI TOHI MUL MÄNGIDA JA ON PALJU JAAPANI VIIMASTEID. Ma armastan seda mängu väga, kui ma väike olin. PALUN ANDKE MULLE MEIE RAHA TAGASI!!!
kui ma selle avan, miks must ekraan? palun parandage see nii pettunult 😓 raiskas mu raha grrr
eile maksis selle eest. proovisin seda täna mängida. ma kuulen seda, aga ma ei näe seda. mulle meeldib raha tagasi saada, kui mäng, mille eest maksin, isegi ei tööta 😒
Juhtimine ei ole hea. Väga tüütu. Häbi, et ma tõesti nautisin seda, kuid juhtnupud hangusid ja takerduvad valel ajal. Palun paranda
Tundub, et see tuleb tõesti vinge mäng. Kuid see külmub kohe, kui alustan esimest taset. Mängib HTC one miniga. Loodetavasti tuleb värskendus, mis probleemi lahendab. Meenutab mulle Mickeys Mousecapades for NES, mulle meeldis see mäng. <3
Kas seda saab Shield TV-s töötamiseks parandada? Mu poeg mängib seda oma iPadis, kuid oli harjunud minu kodus. See on üks tema lemmikmänge ja ta tahab seda taas suures teleris mängida.
See ei tööta minu uue Android 10 Lenovo tahvelarvutiga, mille ostsin oma tütrele. Ta oli jõuluhommik muserdatud.
See mäng on üsna sõltuvust tekitav, pean ütlema. See on oma hinda väärt ja on väga rahul! Kuid see soojendab teie telefoni üsna palju ja muutub mõne aja pärast üsna viiviseks, mis mõjutab kogu teie telefoni ja muutub väga tüütuks. Kuid mäng on meelelahutuslik ja kuigi see võib olla masendav, tundub, et tulete tagasi. rohkem iga kord, kui mängu lõpuks ära paned. Soovitan seda mängu kõigile, kes naudivad takistusi.
See pole nii hull, kui inimesed räägivad. Ma armastan seda mängu, eriti kui saate muuta muusika Sega Genesise algversiooniks. Graafika on puhas ja elav ning kuigi juhtnupud on Duck Tales Remasterediga võrreldes pisut tundlikud, pole see siiski põhjust sellele mängule halbu hinnanguid anda, miski pole täiuslik, kuid inimesed peavad lõpetama tegutsemise, nagu nad ei teeks kunagi vigu. Üritan ikka veel võita, sest see nõid lõpus on kaval, aga lõpuks võidan ma teda, lol.See mäng on hämmastav Selles pole isegi reklaame ja see ei vaja wifit, ainus probleem on see, et te ei saa uuesti installimise taset taastada ja ma pole kindel, kas mul on lihtsalt halb, kuid 4. taseme 2. osa on segane ja 2. taseme bossivõitlus on natuke liiga raske, ma pole 5. ja 6. taseme osas kindel, kuid arvan, et viimane tase saab olema raske, nii et peale selle, et see on minu jaoks raske ja ei suuda andmeid taastada, on see hea mäng
Castle of Illusion Macəra ava
Avakuva hiinakeelse kirjaga ja ekraanil olevad kummalised tähemärgid ei saa midagi teha või midagi ei näe, kuuleb mängu heli ja lugu, kuid jääb ekraanile kinni juhusliku gobbledeegook HELP!!!!!!!
Ei tööta, see ei laadi mängu uude LG telefoni, palun parandage.
Äge mäng lastele ja täiskasvanutele!!! Mina ja mu 5-aastane mängisime seda sageli!!!
Aga ma vajan abi, ma ei tea, mis juhtus, aga ma ei saa fikseeritud virtuaalpulka välja lülitada... palun aidake ja parandage reiting. Ma ei taha kaotada kogu tehtud tööd ja ma ei tea, mida teha
Castle of Illusion הרפתקאות pzhg
ostsin selle Nvidia shieldil ja paar nädalat hiljem kadus see seadmest. selgub, et see ei ühildu enam
See on kirjutatud erinevas skriptis ja ma arvan, et neil on vaja viga parandada
See mäng on suurepärane, kuid enam ei tööta. Soovin raha tagasi, kui see ei lae üldse. Proovisin kustutada ja uuesti installida. Kuid nüüd on selle desinstallimine rakenduste poes pidevalt takerdunud, nii et ma ei saa seda isegi uuesti alla laadida, kui proovin
Ma olen veidi segaduses, miks see kogeleb alati, kui ma rakendust laadin, sest ma tahaksin kuulata sissejuhatust ja muusikat ilma muusika ja hääle kokutamiseta. Üldiselt mulle meeldib, kuidas mäng välja näeb ja töötab.
Palun lisage tõelise juhtkangi tugi!!!
Mul on nii kahju, et see taaskäivitab teid teise peatüki algusest, kui jõuate teise peatüki teisel vaatusel maanduva raketilaevani
Ostsin ja laadisin selle oma pojale alla, ei saa isegi mängida. Algab ekraani täis hiina tähti, seejärel läheb mustaks
Castle of Illusion Pakikipagsapalaran llt
Ma tahan raha tagasi saada, sest see ei avane üldse! Kõik minu teised rakendused ja mängud avanevad ja töötavad hästi, palun tagastage raha
Olen seda varem mänginud oma vanemate iPhone'is ja see oli hämmastav parim mäng kui Roblox ja Minecraft, kuid Androidis doogee's ei vii see teid mängu, nii et palun lugege seda mängu loojat ja palun parandage see, tänan teid väga
Suurepärane lihtsalt ps4 väljaanne!!! Suurepärane!!!
Ma ei saa tormi 2. vaatust sooritada
Ma Dow laadisin selle ja see on täiesti kohutav, nagu see pole isegi täielikult minu ekraanil ja juhtnupud on prügi, ärge seda mängu mängige.
See on suurepärane, ma armastan seda BC see on väga väga hea mäng, kuid mitte sellele mehele, kes vajab abi oma ekraanil, kuid see on lahe BC on boss Batel
Ringi joosta on nii lõbus, kuid see on nii masendav, kui kukud lehe pealt maha ja pead uuesti käima. Olen endiselt esimesel etapil, sest see on nii raske!
See mäng jookseb kokku. Isegi ei laeta.
Tänu sellele tasemele, kui see õun jälitab teid ja ühel hetkel teie pöörate, komistate ja surete.
Castle of Illusion Abenteuer usk
Ooooooo miks see mäng nii hea on
See on suurepärane mäng fantastilise graafikaga, kuid üks asi, mis mind häirib, on see, et andmeid ei salvestata automaatselt minu Xperia M5-sse! Palun lahendage see probleem. Ma tõesti armastan seda mängu lisaks salvestamata andmetele):
Mu poeg just alustas, miks ekraan on pimendatud??? Mu poeg ei saanud isegi veel võimalust seda mängu mängida, kui olime selle eest maksnud... PALUN LAHENDAGE PROBLEEM
Ma mängin sellega iga päev, mulle meeldib see mäng nii väga, et ma tahan sellega iga päev mängida ja isegi kui ma tahan, siis mängin sellega iga päev, hüvasti, ma armastan sind ja ma armastan rakendust viis tärni
Mäng ei käivitu näita videot .ei mängi
Laadisime selle mängu just alla ja me ei saa seda isegi avada ..... see ütleb kahjuks, et illusiooniloss on peatunud ja lööb meid kohe minema
Graafika, heli ja süžee poolest on see mäng ülemisel riiulil. Leidsin mõned vead, kus Miki langeb maailmast ja peab väljapääsemiseks taseme taaskäivitama. Juhtnupud on lihtsalt kohutavad... Miinus on ka mängupuldi toe puudumine. Soovitaksin seda mängu siiski, kuna see pakub palju kvaliteetset lõbu. Ei jõua ära oodata veel üht mängu sellelt publikult!